Nog 1 week te gaan!

Posted on 11th mei 2009 by Ewout in Geen categorie

All good things come to an end.. Volgende week vliegen we weer terug naar Nederland en zit ons Zuid-Afrika avontuur er weer op! We zijn ondertussen druk bezig onze auto weer te verkopen en alvast wat dingen in te pakken. We hopen dat we met onze koffers onder de 20 kilo blijven, we hebben gezien dat ze hier heel streng zijn met extra kilo’s: 30 euries per kilo moet er zonder pardon afgerekend worden!!

We zitten nu nog even lekker in het zonnetje, het is gelukkig de afgelopen dagen weer lekker warm dus ons kleurtje krijgt nog even een extra boost :-D We gaan proberen de 26 graden mee naar Nederland terug te nemen!

We zijn van plan om vlak na terugkomst een ‘good-to-be-back-braai’ te organiseren. We laten nog weten hoe, wat en wanneer (waarschijnlijk het eerste weekend terug in NL), leuk als jullie er ook zijn!! Meer details volgen nog.. Voor de mensen die ons op Schiphol willen opwachten volgende week, we landen dinsdag om 10:15 ’s morgens, met British Airways vanuit Londen.

We houden jullie op de hoogte!

Er zijn 2 reacties geplaatst :-D

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door Glen — 11 mei 2009 @ 12:15

Hey Ewout en Annet, het was erg leuk om al jullie berichten te lezen! Jullie hebben veel meegemaakt en veel gezien, wij dus ook een beetje.
Aan de andere kant is het ook weer leuk dat jullie zometeen weer in het land zijn. Neem dat mooie weer maar lekker mee en we zien jullie dan! Uiteraard doen wij ons best op de braai aanwezig te zijn!!!

Tot snel!!

Groetjes Glen & Jes

Reactie door Michelle — 11 mei 2009 @ 12:33

hai hai

wat vliegt de tijd he,..
we hopen dat jullie het harstikke fijn daar hebben gehad, maar zo te zien en zo te lezen hebben jullie dat zeker gehad.
iets om nooit te vergeten toch. vooral met zo’n mooie site.
we vinden het leuk jullie snel weer te zien.

geniet nog lekker dat laatste weekje daar !!
en indd neem dat lekkere temperatuurtje maar mee hier naar NL. !!!

liefs Guy & Michelle

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet