Koninginnedag in Kaapstad

Posted on 9th mei 2009 by Ewout in Kaapstad

Vorige week donderdag was het koninginnedag! Maar dat hebben jullie vast ook wel doorgehad ;-) Bij onze korte terugkomst in januari hebben we ons hier al op voorbereid door onze oranje shirtjes in de koffers te stoppen.. Nu mochten we ze eindelijk aantrekken! Ook Peter had een oranje shirtje meegenomen dus ’s morgens om 11 uur zaten we in vol ornaat in het zonnetje in de tuin. Met een biertje, foute hollandse muziek op de laptop en een beetje overschieten met een bal hadden we veel plezier.

Via het internet hoorden we even na twaalven van wat er in Apeldoorn gebeurd was en met afschuw lazen we de verhalen en bekeken we de foto’s en filmpjes van het gebeuren. De feeststemming was er daardoor bij ons wel even uit. We vroegen ons af of we nog wel door moesten gaan met vieren en wat er in Nederland zou gaan gebeuren. Omdat we zagen dat daar de festiviteiten (A’dam etc) enigzins versoberd doorgingen besloten we dat wij dat ook te doen.

We waren van plan om de tafelberg op te gaan en daar een paar biertjes te drinken, en het weer zag er veelbelovend uit. De dagen ervoor was het bewolkt en regenachtig maar nu was het lekker! Toen we in de auto richting de Tafelberg reden kwamen we er achter dat het aan die kant van de berg helaas bewolkt en winderig was, dus deed de kabelbaan naar boven geen dienst. Aan de voet van de Tafelberg hebben we kort genoten van het uitzicht en besloten we weer terug te rijden naar huis.

’s Avonds zijn we met een vriend (Mike) uit gegaan in Claremont, dichtbij huis. We hebben eerst een paar potjes gepooled bij Stones en daarna hebben we bij de discotheek eronder nog wat gedronken. Rond 1 uur vonden we het mooi geweest en zijn we naar huis gegaan!

Er is nog niet gereageerd :-(

We vinden het leuk als je reageert!
Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jullie daar uitspoken! ;-)

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet