Afscheid op werk

Posted on 6th mei 2009 by Annet in Kaapstad, Townships, vrijwilligerswerk

Op 29 april had ik mijn laaste werkdag, maar we hadden een afscheidslunch de dag daarvoor. Ewout en Peter kwamen ook gezellig langs. Iedereen had wat eten mee gebracht en we hebben heerlijk genoten van al het lekkers wat er op tafel stond. Ik kreeg kaarsenstandaards van mijn collega’s als aandenken en heerlijke chocolade. Het afscheid was wel moeilijk, ik zal ze heel erg missen, maar we houden contact via facebook e.d.

Op mijn laatste werkdag zijn Ewout en Peter naar het Two Ocean Aquarium geweest. Peter zal in zijn gastblog hier de foto’s van showen.

Er is 1 reactie geplaatst :-)

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door helma en eric — 6 mei 2009 @ 23:44

hey lieve mensen :)

Het gaat alweer snel jullie avontuur,zoveel gedaan en gezien al geweldig
Afscheid van je werk dat is minder Annet , maar je hebt het volgens mij erg naar je zin gehad en veel geleerd.Ewout redt het ook nog wel daar volgens mij of hebben jullie al zin in Nederland en jullie eigen huisje.???
Maar een vraagje wanneer vliegen jullie terug ik ben het een beetje vergeten :( haha het zit er aan te komen maar wanneer is de vraag haha mail mij maar even. Kunnen we elkaar weer zien heb er veel zin in!!!
kusss

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet