Verliefd… Verloofd!

Posted on 28th maart 2009 by Ewout in Geen categorie

Na 5 jaar, 8 maanden en 1 dag samen heb ik gisteren op een strand tussen Blouberg en Melkbosstrand dé vraag aan Annet gesteld…. “Wil je met me trouwen?” Wat haar antwoord was, kun je zien op de foto’s :-D

Omdat gisteren de laatste dag was dat Mark en Youri hier waren, en we nog naar Blouberg zouden gaan om vanaf daar mooie foto’s van de tafelberg te maken, had ik begin deze week besloten dat dat de ideale plek en tijdstip was om Annet de grote vraag te stellen. Ik had natuurlijk wat hulp nodig zodat Annet niks door zou hebben, en om foto’s te maken!

Afgelopen woensdag had ik de ring gekocht terwijl Annet aan het werk was, en Mark en Youri waren op dat moment nog in Kruger Park dus ik kon lekker in het geheim mijn plannetje voorbereiden. De nacht van woensdag op donderdag heb ik bijna niet kunnen slapen omdat ik in mijn hoofd alles aan het doordenken was. Donderdag heb ik champagne en glazen gekocht, 1 fles rosé champagne en een ‘gewone’  (Annet houdt niet zo van gewone). De champagne kon ik maar een paar uurtjes koelen want Annet mocht ze natuurlijk niet aantreffen in de koelkast! ’s Avonds kwamen Mark en Youri terug uit Kruger en hebben we ze van het vliegveld opgehaald. Thuis vertelde ik ze dat we, wat er ook gebeurde, ècht ècht ècht naar Blouberg moesten de volgende dag, de weersverwachting zag er namelijk niet heel rooskleurig uit en het uitzicht zou dus waarschijnlijk niet zo goed zijn… Ook vroeg ik of ze me wilden helpen met dingen de deur uit te sneaken en om foto’s te maken (thanks guys!!!) Toen iedereen naar bed ging heb ik snel de flessen weer in de koelkast gelegd en de volgende ochtend er weer snel uitgehaald (dat was nog op het randje, Annet zat namelijk 2 meter van de koelkast vandaan toen ik het deed…)

Om ongeveer half 12 stapten we in de auto richting Blouberg, uiteraard stond er file en stuurde de TomTom ons een kant op die ik niet opwilde, dus de zenuwen liepen bij mij pittig op! Bij het strand aangekomen keek Annet raar op toen er opeens een koelbox met ‘biertjes’ achter uit de auto kwamen… “Heb je ook wat drinken voor mij meegenomen?” vroeg ze…. “Euuuuuhm…. Jaaah we hebben voor jou ook drinken mee” zei ik twijfelend.. Nee geen cola, maar wel wat anders! Op het strand had Annet het een beetje frisjes en kwam ze naar mij om een beetje op te warmen… kwam dat even goed uit! Terwijl ik Annet omhelsde gebaarde ik naar Youri dat hij de ring aan mij moest geven, deze had hij verstopt in zijn cameratas. Annet had door dat ik iets in mijn handen kreeg en dacht dat ik haar ergens mee wilde pesten, dus ze probeerde mij te tekkelen. Dat liet ik natuurlijk niet gebeuren… Na even aandringen liet Annet me los en kon ik eindelijk mijn ding doen, en zakte ik op mijn knietjes!

Op mijn vraag antwoordde ze gelukkig JA dus trokken we de meegebrachte champagne open… De fles ging leeg en Annet schreef haar antwoord nog eens in het zand :-D

Er zijn 28 reacties geplaatst :-D

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door patrick Debby joey — 28 maart 2009 @ 13:21

gefeliciteerd namens ons 3en!!!!!

Reactie door Nicole — 28 maart 2009 @ 13:29

Gefeliciteerd! leuke aanzoek

Groetjes,

Nicole

Reactie door Elly — 28 maart 2009 @ 13:31

Ewout & Annet, van harte geluk gewenst met deze voorgenomen stap!
Wat een ontzettend leuk idee Ewout om het daar op die manier te doen; romantisch! Annet, ik snap dat je dan ook echt niets anders meer kunt zeggen dan JA.
Ewout, had je overigens al toestemming van Annet haar pa? Hij is nu aan het boodschappen doen en je kunt hem tot vanavond laat bellen op ons vaste nummer die dan doorgeschakeld staat naar de mobiel. Wij hebben straks familiereünie volwassenen in Zeewolde maar hij is zeker bereikbaar. Mijn inschatting is dat je ook voor dit antwoord niet “bang” hoeft te zijn!
Lieve kids, heb er kippenvel van gekregen en ben ontzettend blij voor jullie samen! Nu past het boekje dat wij jullie meegaven op jullie grote reis helemaal fantastisch! Ik hoop dat jullie je hierdoor mede hebben laten leiden: God wil jullie samen de weg wijzen in het doolhof van het leven en wil voor jullie zorgen als je samen met Hem gaat!!
Dikke knuffel voor jullie allebei en geniet met volle tuigen van deze zeer bijzondere momenten!! Liefs, Elly

Reactie door Hanneke — 28 maart 2009 @ 13:37

Super gefeliciteerd!!!
Gaaf om op die manier iemand te vragen, en om gevraagt te worden!
Echt heel erg leuk!!
Geniet van de voorbereidingen die gaan komen, maar vooral van jullie geluk samen!

Reactie door Jaap & Judy — 28 maart 2009 @ 14:23

Ewout & Annet,

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Leuk in elkaar gezet en fijn dat jullie nu tot deze stap zijn gekomen.We zien uit naar de trouwdag!
We leven met jullie mee,

Groetjes,
Jaap & Judy

Reactie door Gerben — 28 maart 2009 @ 14:37

Ik heb er geen andere woorden voor: TOP !!!

Ewout en Annet, van harte gefeliciteerd met jullie voornemen. Ik weet dat jullie aan elkaar gewaagd zijn, dus deze beslissing zie ik echt als een bekroning op jullie relatie.
Ik kan niet wachten tot ik jullie persoonlijk kan feliciteren, van harte !!

Liefs, je broer/ aanstaande zwager

Reactie door Pa — 28 maart 2009 @ 15:02

Hoi luitjes,
Tijdens het boodschappen doen werd ik verrast door een telefoontje van Elly. Sluit mij ook helemaal aan bij haar verhaal.
Beiden van Harte Gefeliciteerd met dit nieuwe station in jullie leven. Nog een goede tijd samen in Zuid Afrika. Een warme start met mooi weer. Wat dat betreft snap ik Ewout wel, in Nederland is het maar afwachten wat het weer doet.
Nogmaals van harte en ik wacht op een ………………………………
Pa

Reactie door Liza — 28 maart 2009 @ 16:57

hey!!!

Deze keer ga ik niet beginnen met de vraag of alles goed gaat met jullie, dat is natuurlijk wel op de foto’s te zien…!!:P

Vanacht heb ik samen met 4 andere meiden gelogeerd en kwam vanmiddag weer (slaperig) thuis, mamma vond dat ik maar even op jullie site moest kijken, en ik moet eerlijk zeggen, ik was ineens weer klaar wakker:D

Van harte gefeliciteerd zeg! Wat onwijs gaaf!
geniet nog effetjes daar!

een hele dikke knuffel,
Liza

Reactie door Stefanie — 28 maart 2009 @ 17:57

Hee!!

Wat leuk zeg!! GEFELICITEERD!
Nou er komen dus veel trouwerijen :D haha!! Super!
Nog heel veel plezier daar en zie jullie wel weer in Nederland he :D!

Liefs en kuss
Stefanie en Bowie

Reactie door pa & ma — 28 maart 2009 @ 18:19

Lieve Ewout en Annet,
Van harte hoor! We hebben lang gewacht, stil gezwegen, (n)ooit gedacht en nu gekregen. Hebben jullie nu al een datum geprikt wanneer dit alles zal gaan gebeuren? We willen wel de daad bij het woord zien hoor! Je aanzoek aan Annet is in ieder geval al een leuke gebeurtenis geweest en zal jullie en ons wel bijblijven. Een stevige omhelzing voor jullie beiden en Gods Zegen over jullie besluit toegewenst! Pa & Ma

Reactie door Martina — 28 maart 2009 @ 18:25

Wat een leuk nieuws lees ik op de site !!!Van harte gefeliciteerd! jullie horen ook gewoon bij elkaar! geniet nog lekker samen daar nog heel even en dan zijn jullie alweer terug in Nederland.

Veel liefs, Martina

Reactie door joke hilverda — 28 maart 2009 @ 20:06

Hoi Ewout en Annet !
Van harte gefeliciteerd !!!!! Morgen ga ik naar de toneelvoorstelling van de kriek en zal er voor zorgen dat het nieuwtje ook hier bekendt word !!
Veel geluk toe gewenst.
groetjes ,Joke Hilverda.

Reactie door Peter W — 28 maart 2009 @ 20:54

Hee wat een leuk nieuws!

Gefeliciteerd!!!

Groeten,
Peter

Reactie door Terence en Esther — 28 maart 2009 @ 22:16

GEFELICITEERD!!! Wat romantisch, snik snik snik. Vanuit Holland een hele dikke felicitatieknuffel. Geniet van de roze wolk, wij zijn blij voor jullie.
Proost en tot snel.

Liefs,
Terence en Esther

Reactie door Bets Neeft — 28 maart 2009 @ 22:39

Hartelijk gefeliciteerd jullie twee.
Wat leuk om Annet in Zuid- Afrika te vragen Ewout, dat vergeet ze haar hele leven niet. Jullie beiden heel veel geluk en wij nemen er vanavond ook een lekker wijntje op.
Ed en Bets Neeft

Reactie door Jaap & Suzanne — 28 maart 2009 @ 22:45

Hallo Annet en Ewout,

Wat leuk voor jullie en wat romantisch bedacht. Gefeliciteerd !! Mooi momentje.

Weten jullie welk spoor we moeten hebben als we ff langs willen komen.
Heel veel suc 6 daar nog en tot lees

Jaap en Suzanne

Reactie door Glen — 28 maart 2009 @ 23:41

heeeeeel leuk nieuws!! Van harte gefeliciteerd. Binnenkort weer een leuk feestje dus!? :)

Jullie zijn ook een zeer leuk stel en horen bij elkaar!

Liefs Glen & Jes!

Reactie door Guy & Michelle — 29 maart 2009 @ 04:25

VAN HARTE GEFELICITEERD !!

wat super zeg, en romantishe bij de zee.
jullie zijn ook een leuk stel samen. zal zeker slagen!!
geniet van jullie verloving en daar nog in zuid-afrika.

we wachten op de uitnodiging :P hihi

veel liefs
xxx

Guy & Michelle

Reactie door Jolanda Veen — 29 maart 2009 @ 12:06

Hee Annet en Ewout,

Wat super dit :) Van harte gefeliciteerd hoor. Was voor mij ook de eerste keer dat ik op jullie pagina kijk, wist namelijk geen adres maar dank zij Joke Hilverda kan ik nu vaker kijken.

Groetjes Jolanda Veen

Reactie door Marc & Mireille — 29 maart 2009 @ 17:16

Hey Ewout en Annet!

Wat een geweldig goed nieuws! Van harte gefeliciteerd met jullie verloving!Geweldig dat de verrassing goed gelukt is en helemaal leuk dat wij nu hebben kunnen meegenieten van het aanzoek!!
Dus bedankt voor de mooie foto’s, ze zijn heel goed gelukt! ;-)

Geniet nog maar van de resterernde tijd daar in Zuid-Afrika voordat het plannen en alle hectiek erom heen gaat losbarsten.. ;-)

Dikke knuffels, Gods Zegen toegewenst en hééééééééééél veel liefs van
Marc, Mireille en de kids (die het alle 3 ook helemaal geweldig vinden dat er een feest komt!!!)

Reactie door marijke de schaaf — 29 maart 2009 @ 20:25

Hai Annet en Ewout!!

Wat superleuk voor jullie, en wat een romantisch aanzoek!!

Groetjes Marijke de Schaaf, collega’tje van de dorpsstraat

Reactie door Mariën Appel — 29 maart 2009 @ 21:48

Lieve Annet en Ewout

Wat een ontzettend geweldig, leuk, lief maar vooral romantisch aanzoek!!!!!!
Van harte gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X Mariën

p.s Annet; ik kan niet wachten tot je weer hier bent….kan ik het hele verhaal nog een keer “live” horen en je ring bewonderen!!!!!!!

Reactie door Jelle & Judith — 29 maart 2009 @ 23:11

Hoi Annet en Ewout,

Van harte gefeliciteerd. leuk!
Ronald houdt ons regelmatig op de hoogte :)

Liefs,
Jelle & Judith.

Reactie door Mariska — 30 maart 2009 @ 11:58

Hoi Annet en Ewout,

Gefeliciteerd! Romantisch hoor!
Bereid je maar voor: er moet veel meer worden geregeld dan je zou denken :)

Groetjes Rick en Mariska

Reactie door pepita — 31 maart 2009 @ 10:17

Hoi Annet en Ewout,

Wat een leuk nieuws!!!!! stond bij ons in de overdracht “zie Annet’s blog”
kon ik er gister toch niet opkomen :)
Gefeliciteerd en geniet nog even van dit avontuur voor je je nieuwe avontuur tegemoet gaat.

dikke kus
pepita

Reactie door Ruud — 31 maart 2009 @ 10:23

Fette sjit zeg… Ik zou zeggen: klinkende glazen en glimmende ringen kunnen niet anders dan leiden tot zinderende trouwerijen.

Congrats!
Ruud

Reactie door helma en eric — 3 april 2009 @ 04:20

Hey lieverds!!!
Gefeliciteerd echt heeeeeeeeeeel leuke!!
WAT ONGELOFELIJK MOOI!! Ewout je het het heel speciaal gemaakt!!!
We krijgen een bruiloft hahah
Trouwen dat had ik niet zo snel verwacht nou dan moeten wij ook maar opschieten haha
We genieten zeker nog we zijn nu bij de fam erg leuk oor eric vooral.Hij ziet ze weer in 9 jaar.Zaterdag rijden we naar Cairns en dan vliegen we de 12 alweer terug maar ben ook erg blij als ik mij sisters en mama zie haha
lovee Ya see you soon.Dan drinken we een borrel!!!

Reactie door francis — 27 september 2009 @ 22:50

van harte gefeliciteerd. en dat jullie nog lang en gelukkig samen mogen zijn

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet