Roadtrip Namibië: 3.235km in 5 dagen

Posted on 15th februari 2009 by Ewout in Namibië, Roadtrip, Sightseeing

Marc, Annet en ik. 5 dagen, 4 nachten. 1 Nissan Sentra. 2.285 kilometer asfalt, 950 kilometer dirtroad. Ontelbare greppels en kuilen in de weg, waarvan 18 grote greppels gevuld met water. Veel regen, onweer, zon, stof, zand, stenen, hitte. Negen tankstations, waarvan één net op tijd. Twee vogels die op het verkeerde moment op de verkeerde plek waren. Onvergetelijke uitzichten, prachtige zonsondergangen en onvoorstelbaar mooie natuur. Dat waren de basis ingedienten van onze roadtrip naar Namibië die we van dinsdag t/m gisteren (zaterdag) hebben gedaan!

We zijn ondertussen weer terug en zijn op dit moment hard bezig al onze verhalen, foto’s en fimpjes op de blog te zetten. Weer een hele klus want we hebben heel veel gezien en gedaan, even geduld dus nog… Sit tight!

De route die we hebben afgelegd zie je hieronder!

Er is 1 reactie geplaatst :-)

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door Peter W — 15 februari 2009 @ 18:46

Hee luitjes!

Klinkt gaaf, ben benieuwd naar de foto’s! Zo te zien hebben jullie je auto flink mishandeld… Haha!

Greetz!

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet