Roadtrip Namibië dag 1: Kaapstad - Springbok

Posted on 18th februari 2009 by Annet in Namibië, Roadtrip, Sightseeing

Nadat Marc en Ewout de auto in orde hadden laten maken, vertrokken we rond half 2 uit Kaapstad. Zodra we de N7 opdraaiden meldde de tomtom dat de volgende afslag over 776 kilometer kwam. Nog een leuk stukje te gaan dus! Na ongeveer 6 uur rijden begon het donker te worden. Omdat vrij snel over de grens van Namibië een dirtroad op onze route lag (richting Ai-Ais), besloten we om voor het donker een slaapplek te gaan zoeken en de volgende morgen pas door te rijden. Omdat we vlakbij Springbok waren, besloten we daar de afslag te nemen. In Springbok aangekomen hebben we eerst even gegeten bij de KFC. Daarna vonden we al snel een bed en breakfast, checkten we in en dronken we gezellig een paar drankjes op het terras bij het zwembad. Rond een uurtje of 11 gingen we ons bed in om de volgende morgen om 6 uur weer op te staan om te ontbijten en weer in de auto te stappen.

Verder niet zoveel te melden bij dag 1 en helaas hebben we niet meer foto’s van Springbok, maar we gaan het goedmaken in de volgende berichten! ;-)

Er is 1 reactie geplaatst :-)

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door Bets Neeft — 18 februari 2009 @ 12:50

Hallo, dit is de eerste keer dat ik zo’n mailtje tegenkom. Maar misschien heb ik er een gemist hoor.
Vind het wel leuk om de verhalen te lezen dus graag meer van deze mailtjes.
Enne… foto’s zijn inderdaad heel leuk

groeten, Bets en Ed

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet