Home sweet home

Posted on 9th februari 2009 by Annet in Kaapstad, Sightseeing

Na een rustige vlucht kwamen we samen met Marc Neeft aan in Kaapstad, weer lekker thuis! Na wat drankjes gingen we heerlijk slapen. De volgende dag hebben we lekker uitgeslapen en wilden de Tafelberg opgaan, maar er stond teveel wind dus de kabelbaan ging niet naar boven dus besloten we even bij La Med, een tentje bij het strand wat te eten en te drinken. We waaiden wel bijna van het terras af, daarom zijn we niet lang blijven zitten. ’s Avonds hebben we nog gezellig een filmpje gekeken.

Donderdag stond er minder wind dus gingen we weer een poging wagen om de Tafelberg op te gaan. Onderweg zagen we veel rook en even verderop zagen we de berm en de velden daar achter helemaal in fik staan vanwege de hitte, dus we besloten om op de eerste parkeerplaats te stoppen en foto’s en filmpjes te maken.

Na ruim een half uur te hebben toegekeken en een aantal keren de blushelicopter te hebben gespot, gingen we de Tafelberg op. Het was voor ons alweer 4 maanden terug… Na eerst wat gelunched te hebben, zijn we een stukje gaan lopen en hebben we veel lol gehad.

Op de terugweg zagen we de schade die de brand had aangericht en vooral toekijkende brandweermannen en politieagenten…

’s Avonds hadden we nog niet genoeg van de fik, dus hebben we de braai aangestoken en na het eten hebben we nog heerlijk bij een vuurtje buiten gezeten, muziekje erbij, helemaal goed.

Vrijdag hebben we voornamelijk bij het zwembad, in de schaduw gezeten. De jongens waren netjes aan het werk, terwijl ik af en toe na het zonnebaden in het zwembad dook. Ik ben tenslotte vrij. ;-) We hebben gelunched bij Gourmet, een eettentje op hetzelfde terrein waar Ewout en Marc stage hebben gelopen en waar ze destijds vaak lunchten.

’s Avonds hebben we onze favourite pizza weer naar binnen gewerkt en vlak daarvoor hadden de Amerikanen, Jane en Chris een kameleon gespot in de tuin. Dit leverde weer mooie plaatjes op…

Zaterdag hebben we lekker bij het zwembad rond gehangen en wat gezwommen. De jongens wilden aan het einde van de middag Lion’s Head opgaan, maar ik zag het niet zo zitten. Uiteindelijk ben ik toch meegegaan, maar het was me wel weer een klim hoor. Ik was erg blij om boven te staan, maar ja dan moet je nog naar beneden.

Toen we even op de top aan het uitrusten waren, zagen we verderop bliksemflitsen, dus besloten we maar snel naar beneden te gaan. Alleen de laatste 5 minuten zijn we een beetje nat geregend, maar we gingen dan ook wel rennend naar beneden.

Na wat rekken en strekken zijn we heel lekker gaan slapen, ik was kapot!!
Zondags zijn we eerst ’s morgens naar de kerk geweest, toen viel het nog mee met de spierpijn… maar aan het einde van de dag voelde ik vooral mijn bovenbenen. ’s Avonds hadden we afgesproken met Sean, een oud-collega van Marc en Ewout, en Claire, de schoonzus van Sean. We hebben gezellig met ze gegeten en de jongens hadden vooral veel bij te praten met Sean, want ze hadden elkaar al 8 jaar niet meer gezien.

Er zijn 3 reacties geplaatst :-D

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door Glen — 9 februari 2009 @ 14:33

Denken jullie wel om jullie groenten en fruit :P
Ik zie alleen pizza en patat, haha

Leuke foto’s weer!

greetz! Glen

Reactie door Erik en Jeannette — 9 februari 2009 @ 16:27

Hoi luitjes,

Mooi plaatjes hoor!! warm?? Wat een prachtige natuur…
Is dat Ewout?? Die z’n leven waagt door een sprong van rots naar rots???
Doen jullie ook wat daar?? Of is het echt vakantie voor jullie.
Geniet ervan en tot later.

Reactie door Ira en Fred — 9 februari 2009 @ 23:39

Hehe, lekker weer terug van het koude kikkerland. Wish we could join you. Het is echt heel mooi bij jullie daar, weten altijd nog niet waarheen in de zomervakantie, Kaapstadt is echt verlokkelijk. Maybe, who knows.

Veel plezier nog en hopelijk heel veel mooi werk!!!

Liefs Fred en Ira

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet