Uitje met pleegkinderen en Holiday Program

Posted on 13th december 2008 by Annet in vrijwilligerswerk

Deze week was het ook erg druk op mijn werk. Dinsdag hadden we een uitje met de pleegkinderen, we gingen naar Mnandi Beach in Mitchells Plain. Daar hadden ze een zwembad voor het strand liggen, dus de kinderen konden zich volop vermaken in het water. Ik heb zelf niet gezwommen, want ondanks dat het wel lekker weer was stond er ook erg veel wind. Het was een leuke, maar ook wel drukke dag met 14 kinderen om je heen.

’s Avonds thuisgekomen had ik pas door dat ik flink verbrand was op mijn bovenrug. Na wat after sun lotion werd wel ietsje beter, maar het deed flink zeer. Daarom vroeg ik aan Ewout op een paar komkommerschijfjes op mijn rug te leggen, maar Ewout bedekte alles met komkommer.

Woensdag en donderdag hadden we een Holiday Program. Van 10.00 tot 13.00 uur konden kinderen komen spelen bij Fatima, een opvangmoeder in Hanover Park, die met 14 pleegkinderen in huis heeft. Er kwamen ongeveer 75 kinderen!! De kinderen konden zich vermaken met domino, hoelahoeps, een tekenwedstrijd en dansen op de muziek. Best grappig om te zien hoe die meisjes met hun heupen draaien, net alsof ze in de kroeg staan!
En zodra ik mijn fototoestel in mijn handen had, wilde iedereen op de foto. Ik heb er een aantal geselecteerd…

Donderdagmiddag ben ik wat eerder naar huis gegaan, ik had echt koppijn van die drukke kinderen. Ik ben even op bed gaan liggen en ’s avonds was ik er weer.

Er is nog niet gereageerd :-(

We vinden het leuk als je reageert!
Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jullie daar uitspoken! ;-)

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet