Cheetas en valken in Spier

Posted on 13th december 2008 by Annet in Geen categorie

Zaterdag zijn we naar ‘Spier’ geweest, ruim een half uurtje verderop. Daar waren we naar Cheeta Outreach geweest om Cheetas te spotten. Je kan daar ook, tegen betaling, binnen de hekken van de cheetas komen om ze te aaien, enzo. Dit kost 90 Rand voor een volwassen cheeta en 180 Rand voor de baby’s. Het was ontzettend warm, zo’n  28/29 graden en de cheetas zagen er erg moe uit, dus besloten we het maar niet te doen. Misschien een andere keer.

Na de cheetas zijn we bij de vogels gaan kijken, naast het Cheeta Outreach. Toen we daar rondliepen, vonden we het vooral zielig voor die beesten. Hun pootjes zaten vast aan een paal met een touw en ze probeerden steeds weg te vliegen. We mochten een van de vogels vasthouden, maar daarna hielden we het voor gezien, ook mede door de warmte. Na een heerlijke lunch gingen we weer op huis aan, lekker even in de airco!

De rest van de dag hebben we lekker in de tuin gezeten, wat gezwommen en ’s avonds hebben we een vuurtje gemaakt en met een pak kaarten ons prima vermaakt.

Er is nog niet gereageerd :-(

We vinden het leuk als je reageert!
Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jullie daar uitspoken! ;-)

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet