Alleen in Kaapstad… :-(

Posted on 23rd november 2008 by Annet in Geen categorie

De afgelopen week hebben we ons moeten voorbereiden op het afscheid nemen van elkaar. Ewout is gisteravond weggegaan en vanmiddag aangekomen in Nederland. Hij staat met ZoekWekker (en Ervaring.net) op een beurs volgend weekend. Hij moest mij hier achterlaten… :( Ik heb afspraken komende week en kan die mensen niet laten zitten en bovendien is het ticket ook niet gratis. Ewout blijft 10 dagen weg.

We deden een beetje geheimzinnig over de exacte datum waarop Ewout in Nederland zou zijn, want mijn broer, Arjen, is vandaag jarig en het moest een verrassing zijn voor hem!

Vandaag heeft Elizabeth mij een beetje opgevangen. Ik ben met haar wezen shoppen en vanavond zijn we samen naar een film geweest, een echte vrouwenfilm. “When is the last time that you see your father?” De titel zegt al genoeg! Het was wel erg gezellig en wat afleiding heb ik wel nodig, want anders mis ik Ewout te veel.

Ik houd jullie deze week op de hoogte van mijn belevennissen hier, al denk ik dat het niet veel zal zijn vanwege mijn werk.

Er zijn 3 reacties geplaatst :-D

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door Jan en Henny Stortenbeker — 26 november 2008 @ 18:54

Annet,

Maak je maar geen zorgen, hoor. Wij houden wel een beetje toezicht op Ewout. Maar we gaan niet met hem naar de film ‘Wanneer zoek je je moeder het laatst op’, want dat zou nog wel eens vaker voor kunnen komen - is er in januari ook niet weer een beurs?

Groetjes en veel sterkte in je eentje samen met je (lieve) buurvrouw!

Reactie door Annet — 26 november 2008 @ 22:48

Lief van jullie! Gelukkig hebben we skype, daardoor voel ik me een stuk minder alleen. De eerste twee dagen waren het ergst, nu gaat het een stuk beter.

In januari is er idd ook weer een beurs, de Webwinkel Vakdagen. We komen dan samen naar Nederland. Best grappig “vakantie” In Nederland… We komen 22 januari aan in NL en we vertrekken 3 februari weer en dan gaat Marc Neeft met ons mee. We hebben het zo gepland dat we op dezelfde vlucht zitten.

Reactie door Ewout — 27 november 2008 @ 00:03

Hoi lieverd,

Ondertussen zijn we alweer 4 dagen verder, m’n vlucht terug komt steeds dichterbij! Gelukkig maar want het is me hier net even te koud ;-) Vandaag hebben Arno en ik de stand alvast in elkaar gezet in Utrecht, morgen moeten de computers en schermen nog gesplaatst worden en moeten de nieuwe stickerlogo’s nog netjes opgeplakt worden. Heb trouwens de kaartjes gevonden voor het Pete Murray concert van zondag, ze lagen tussen m’n gereedschap :-S

X Ewout

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet