Wij zijn inkaapstad.nl!

Posted on 18th september 2008 by Annet in Kaapstad

Nog veel gestresst de laatste uurtjes in Nederland, we moesten nog een paar persoonlijke spullen naar Ewout’s ouders brengen… Rond 13.30 uur zijn we vertrokken van huis met ZWARE koffers! Nog even snel afscheid nemen op het Keern en dan richting Schiphol. Monique (schoonzus) bracht ons samen met haar zoon, Ralph naar Schiphol. Om 14.15 uur kwamen we daar aan. Mijn vader en Elly, Ewout’s zus Mireille met Marc en hun kinderen waren er om ons uit te zwaaien. Gezellig nog wat gedronken en dan door de douane. Om 16.25 uur vertrok ons vliegtuig naar Londen Heathrow. Hier hebben we 3 uurtjes moeten wachten. Om 19.20 uur (engelse tijd) vertrokken we vanuit Londen naar Kaapstad. In het vliegtuig hebben we redelijk goed geslapen en rond 8.00 uur vanmorgen kwamen we hier aan. Toen we onze koffers hadden, hebben we gelijk op het vliegveld een auto gehuurd voor de komende 2 weken. Een zilvergrijze opel corsa waar de kofferbak net groot genoeg was voor mijn HUGE koffer. We zijn gelijk naar Capetown Backpackers/Guesthouses gereden waar we de eerste week verblijven.

Vandaag hebben we nog veel moeten regelen vanuit de hotelkamer voor de huurders van ons huis. Ja, jullie lezen het goed! We hebben afgelopen dinsdag nog kijkers gehad en ons huis is nu verhuurd voor de komende 8 maanden aan 3 poolse mensen. (1 jongen en 2 meiden) We hopen en bidden dat het allemaal goed zal gaan. Het is toch ons huis waar we nog maar anderhalf jaar in wonen met allemaal nieuwe meubels en waar we met bloed, zweet en tranen geklust hebben om het zo te krijgen zoals het nu is. Vanmiddag trekken ze er in. Ewout’s ouders doen onze post en zijn vader is contactpersoon voor de huurders voor als er iets is, regelt ook de overdracht en houdt toezicht.

Helaas kon de zon niet mee in onze koffers, maar arriveert waarschijnlijk dit weekend. Tot die tijd moeten we het met zijn tegenpool regen doen. :( Onze planning voor morgen zien we dan wel, we gaan eerst nog even uitrusten!

Er zijn 5 reacties geplaatst :-D

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door Marc & Mireille — 18 september 2008 @ 20:17

Hoi Ewout en Annet,

Het was idd erg gezellig om jullie uit te zwaaien. Goed om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen, dat doet ons goed.

Veel plezier tussen de backpackers. We hopen dat jullie gauw wat anders vinden. Doe de groetjes aan mijn oom en tante…! ;)

Veel plezier en geniet het.
Marc & Mireille

Reactie door Martina — 18 september 2008 @ 22:28

Hoi Annet en Ewout,

Goed om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen! Waarom hebben jullie nou ook zoveel spullen meegenomen;) nu kon de zon niet mee.

Heel veel plezier in Zuid-Afrika en ik kijk uit naar het volgende bericht!

Liefs, Martina

Reactie door Pa en ma Stortenbeker — 19 september 2008 @ 02:02

Hoi globetrotters,

Fijn dat jullie een goede reis gehad hebben. De rest zal ook wel zo gaan.
De eerste post hebben we met je unieke scan-pdf systeem al naar je doorgestuurd.

Liefs,

Pa en ma

Reactie door Ewout — 19 september 2008 @ 18:35

Leuk dat jullie fanatiek meelezen! De zon lijkt vandaag toch al gearriveerd te zijn, we hebben er van genoten! Zal straks wat foto’s plaatsen!
PS Pa & ma: de post is goed binnen! perfect!

Reactie door pepita — 20 september 2008 @ 10:40

Hey Annetje :)

Wat heerlijk dat jullie nu in Capetown zitten. EN ik lees dat de zon toch is gekomen!
geniet nog even voor je weer aan de slag moet.

groetjes
pepita

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet