Een week voor vertrek…

Posted on 10th september 2008 by Annet in Visum, Voorbereiding

Over precies een week vertrekken wij naar Kaapstad. Vandaag is mijn paspoort terug gestuurd met het visum erin. We hebben ons huis helaas nog steeds niet verhuurd, maar zijn er nog wel druk mee bezig. Wij zijn de laatste weken erg druk bezig met inpakken en afscheid nemen van iedereen.

Afgelopen vrijdag zijn we met een groepje vrienden gaan bowlen, was erg gezellig! Zondag zijn we gezellig uit eten geweest met een goede vriendin van mij. Helaas was het eten iets minder, ik had erge buikpijn gekregen en Ewout heeft mij midden in de nacht naar het ziekenhuis gebracht op de fiets. Daar zijn allerlei onderzoeken gedaan, hoogstwaarschijnlijk een voedselvergiftiging. Dinsdagochtend moest ik terug komen naar het ziekenhuis voor een tweede onderzoek. Het bleek een maag-darminfectie te zijn die ik waarschijnlijk heb opgelopen van besmet eten. Gelukkig ben ik alweer iets opgeknapt, de paracetamols doen hun werk goed ;)

Ewout is nog druk aan de klus geslagen, o.a. de radiator in de badkamer hangt nu eindelijk :) Deze week gaan we er nog even tegenaan om alles voor elkaar te krijgen. Omdat mijn opa  80 jaar wordt, gaan we een weekendje weg met mijn familie. Mooi moment om iedereen nog even te zien voor ons vertrek.

Voor degene die ons kunnen/willen uitzwaaien op Schiphol: we zijn er woensdag de 17e rond 14.00 uur! We vliegen om 16.25 uur en zijn de volgende ochtend in Kaapstad. Vanaf dat moment doen we de naam van deze site eindelijk eer aan!

Er zijn 2 reacties geplaatst :-D

Zelf nog niet gereageerd? Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jij daar uitspookt! ;-)

Reactie door joke hilverda — 13 september 2008 @ 15:02

Hoi Annet !
Ik had je verhaal al gelezen maar een reactie is altijd leuk voor je !!
Hopelijk ben je al weer wat opgeknapt. kijk ,als ik voor je kookte werd je nooit ziek he !

nou nog de laatste spannende dagen voor vertrek.Ik kom niet uitzwaaien maar zal wel aan je denken ,alvast een goede vlucht gewenst ,doe voorzichtig en tot mails !

Reactie door Hanneke — 16 september 2008 @ 19:52

Ha Annet en Ewoud.
Heel veel plezier daar!!
Leuk dat we jullie dit weekend gezien hebben.
En we gaan jullie zeker volgen.
Het adres staat tussen de favorieten.
Groetjes

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet