Probleempje opgelost

Posted on 29th augustus 2008 by Annet in Voorbereiding

Het was even wat uitzoekwerk, maar gelukkig hebben we het toch weten op te lossen. Ik heb nu een wereldreizigerverzekering (”Elvia Globetrotter”) afgesloten met volledige medische kostendekking. Het is zelfs voordeliger dan hier in Nederland verzekerd te blijven. Het nadeel is wel dat je bij deze reisverzekering alleen per maand kan verzekeren. De dekking gaat in op de dag dat we vertrekken (17 september 2008) en eindigt op de dag dat we terugkomen (19 mei 2009) maar ik moet mij wel voor 9 maanden verzekeren, terwijl ik maar voor 8 maanden en 2 dagen verzekerd ben. Helaas is het niet anders.

Ik heb Anderzorg opgezegd per 17 september en als alles goed gaat, ben ik per 19 mei 2009 weer bij Anderzorg verzekerd. I’ll keep my fingers crossed.

Nog even iets anders: ons huis is helaas nog steeds niet verhuurd. Mochten jullie mensen weten, stuur dan even een mailtje!

Er is nog niet gereageerd :-(

We vinden het leuk als je reageert!
Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jullie daar uitspoken! ;-)

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet