Nog een maandje…

Posted on 17th augustus 2008 by Ewout in Voorbereiding

Het is vandaag 17 augustus en dat betekent… Over precies over een maand gaat onze vlucht naar Kaapstad! Annet is nog druk bezig haar visum te regelen, met al het papierwerk dat daar mee gemoeid is… Ik ben blij dat ik het aanvragen van een visum kan overslaan! Ook ons huis is nog niet verhuurd dus daar zijn we nog druk mee bezig. We beginnen ons wel te beseffen dat het nu toch allemaal wel heel snel dichtbij gaat komen, toch gek na bijna 3 jaar plannen en dagdromen hierover!

Vandaag even deze blog geïnstalleerd zodat we iedereen op de hoogte kunnen houden van onze belevenissen in Kaapstad straks.. Sla dus www.inkaapstad.nl op bij je bookmarks/favorieten en we houden je op de hoogte met verhalen, foto’s en filmpjes!

Er is nog niet gereageerd :-(

We vinden het leuk als je reageert!
Laat wat van je horen, dan weten we ook wat jullie daar uitspoken! ;-)

De reactiemogelijkheid voor dit bericht is gesloten.

© 2008-2009 Ewout & Annet